Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze nieuwe website is live!

Geplaatst op 06 oktober 2021

Het is zover; onze nieuwe website is live!

Het is zover; onze nieuwe website is live! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen.

Het is zover; onze nieuwe website is live! Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen. De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Zoals je kunt zien is de gehele ‘look en feel’ van de site veranderd. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Gericht op onze verschillende klanten op het gebied van opleidingen, advies, onderhoud en materialen.

We zijn nu live en achter de schermen wordt er nog druk verder gewerkt aan de verbetering van ons cursisten portaal, opleidingskalender met inschrijfmogelijkheden vanuit de website en het klanten dashboard. Komende maanden hopen we dan ook de site verder te optimaliseren en uit te breiden met nog meer handige functies. Wij zijn ons ervan bewust dat de site nog enkele schoonheidsfoutjes kan bevatten. Kom je iets tegen? Of heb je tips om de website verder aan te scherpen? We stellen jouw feedback enorm op prijs. Mailen kan naar info@otc-someren.nl. 

Met dank aan het geweldige team van RenewMyID en Drieam BV!

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring