Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wij helpen onze klanten uit de brand

Geplaatst op 29 juni 2023

Wilt u geen omkijken meer hebben naar de keuring van uw blusmiddelen? Bent u op zoek naar een AED of een overzichtelijk Safety station? Zoekt u bebording voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers? Bel ons zodat we kunnen kijken hoe wij u hier in kunnen ontzorgen.

Veel van onze klanten helpen wij met veiligheidssignalisatie. Het gaat dan bijvoorbeeld om  bebordingen voor aanduidingen zoals blussers, meldknoppen, vluchtwegen e.d. geplaatst in verschillende uitvoeringen zoals haaks, panoramisch en hangend, met als resultaat: een veilige werkomgeving voor de medewerkers.

Daarlangs maken wij ook maatwerkborden zoals Safety Stations, waar bijvoorbeeld onze verbandtrommels, pleister automaten, oogspoeldouches, brandblussers en AED op kunnen worden geplaatst. Wij leveren deze materialen en kunnen deze ook onderhouden voor onze klanten.

Ons bedrijf beschikt over Certoplan gecertificeerde monteurs die volgens de REOB richtlijnen gelijktijdig uw blusmiddelen kunnen keuren. Goede dienstverlening op het gebied van onderhoud van uw blusapparatuur. Onze monteurs werken volgens NEN-2559 en NEN-EN671-3, brandweerverordeningen, ARBO- en verzekeringsvoorschriften. Zij geven u een vakbekwaam advies dat middels een servicerapport met certificaat wordt vastgelegd.

Wilt u ook ontzorgd worden? Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn!

 

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring