Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Dag van de BHV bij Kempenhaeghe

Geplaatst op 03 november 2021

Dag van de BHV. Een mooi moment om BHV’ers eens extra in het zonnetje te zetten.

Dag van de BHV gaat over veiligheid en gezondheid op het werk. Op een ander vertrouwen… dat is zeker niet vanzelfsprekend. De inzet van de bedrijfshulpverleners staat centraal. Toch willen we allemaal dat we in het geval van een calamiteit kunnen vertrouwen op de (veilige) inzet van goed opgeleide en adequaat handelende BHV’ers.  

Dag van de BHV. Een mooi moment om BHV’ers eens extra in het zonnetje te zetten.

Vanuit OTC wilde wij hier ook aandacht aan schenken. Op de dag van de BHV hebben wij de bhv (plus) organisatie en de bereikbaarheidsdienst van Kempenheaghe getrakteerd op een lekkere taart. De BHV plus vervuld een voorpost functie en dragen de verantwoordelijkheid over de BHV inzet tot de externe hulpdiensten ter plaatse zijn. De leden van de bereikbaarheidsdienst treden op als operationeel leider tot het moment van aantreden van de hoofd BHV. De BHV is de eerstelijns parate “interne “voorpost welke adequaat kunnen optreden bij een calamiteit.

Recent is in een woonvoorziening van het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe een brand uitgebroken. Door adequaat handelen van de BHV organisatie en betrokkenen was de situatie ter plaatse snel onder controle. Cliënten en medewerkers zijn in veiligheid gebracht en nazorg wordt geboden.

Dit bewijst maar weer eens het nut van een goed opgeleide bedrijfshulp organisatie.

Trots op het feit dat OTC deze geweldige BHVérs mag ondersteunen in het trainen en geoefend houden, vonden wij dit een mooi moment om alle betrokkenen bij de recente brand eens in het “zonnetje ” te zetten!

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring