Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Hoogwerker cat. 3B (mobiele boomhoogwerker)

De cursus is bedoeld voor medewerkers die dagelijks of incidenteel vakkundig eenvoudige werkzaamheden met een mobiele boomhoogwerker uitvoeren. Volgens de Arbowet is de werkgever verplicht om personen die werken met gevaarlijke werktuigen, voldoende instructie te geven om veilig te kunnen werken. Hoogwerkers vallen hier ook onder. Het is noodzakelijk dat een bediener van een hoogwerker goed op de hoogte is van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.

De cursus

De training zal uit een theorie- en praktijkgedeelte bestaan. De volgende onderwerpen worden oa. in deze training behandeld;

  • De diverse uitvoeringen van hoogwerkers en toepassingen
  • Arbowetgeving
  • Veiligheidsvoorschriften en bediening
  • Dagelijkse controle en inspectie
  • Praktijkinstructie

Doelgroep

Medewerkers die dagelijks of incidenteel vakkundig eenvoudige werkzaamheden met een Hoogwerker cat. 3B (mobiele boomhoogwerker) uitvoeren.

Certificering

Tijdens de training worden vaardigheden afgetoetst. Gedurende de lesdag wordt de cursist beoordeeld op de praktijk handelingen die hij verricht. Is dit voldoende, dan ontvangt de cursist een digitaal certificaat.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0493-782287 of per mail via veiligheidscentrum@otc-someren.nl.

Studiebelasting en duur

Er is geen voorbereiding vereist voorafgaand aan de cursus.
Het praktijkgedeelte is een halve dag.

Lesdag en -tijd

Onze hoogwerker opleidingen worden overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 11.30 uur.

Heeft u vragen

Heeft u vragen over de cursusprijs of heeft u behoefte aan meer informatie over deze cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Inschrijven

Schrijf je in voor Hoogwerker cat. 3B (mobiele boomhoogwerker). Vul onderstaand formulier in:

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring