Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

OTC opleidings- en trainingscentrum Someren neemt Rijschool van Bentum over

Geplaatst op 11 maart 2022

OTC opleidings- en trainingscentrum Someren en Rijschool van Bentum uit Nederweert hebben overeenstemming bereikt over de overname van rijschool van Bentum. Rijschool van Bentum is al meer dan 30 jaar dé gespecialiseerde rijopleider voor het vrachtwagen C rijbewijs.

Van Bentum is een begrip in onze omgeving als het gaat om rijopleidingen. De rijopleidingen van Rijschool van Bentum zijn uniek omdat ze heel gericht naar het behalen van je vrachtwagenrijbewijs C toe werken. Bij aanmelding maken ze al een complete planning voor je rijopleiding .

OTC opleidings- en trainingscentrum kan met een klein, jong en enthousiast team haar klanten adviseren en voor uitvoering zorgdragen, bij alle Arbo zaken zoals opstellen van een RI&E tot maken van bedrijfsnoodplannen, ontruimingsplannen en plattegronden. OTC bestaat dit jaar 10 jaar en is inmiddels voor vele regionale bedrijven de partner als het gaat over veiligheidstrainingen zoals BHV, EHBO, VCA, maar ook in intern transport opleidingen zoals heftruck, reachtruck, Smallegange trucks bijvoorbeeld. OTC is ook opleider voor de code 95 nascholing voor vrachtwagen chauffeurs.

De  unieke complete rijopleiding voor het vrachtwagenrijbewijs C van Rijschool van Bentum vormen een belangrijke aanvulling op het opleidingsaanbod van OTC opleidings- en trainingscentrum. De overname past daarom uitstekend in de strategie van OTC om zijn positie als dé opleider uit de regio verder te verstevigen.

Van Bentum gaat verder als Dabentie met het verhuren van luxe campers en avontuurlijke buscampers vanuit een uniek totaal concept, voor een scherpe prijs ultra all-inclusive.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring