Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vacature – BHV Instructeur 32-40 uur

Geplaatst op 15 september 2022

OTC Veiligheidscentrum B.V. zoekt een collega instructeur BHV. Weet jij als geen ander dat veiligheid nauw samenhangt met het herkennen en inschatten van situaties? En is het jouw missie om anderen iets te leren op het gebied van veiligheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Als BHV instructeur train je medewerkers in verschillende bedrijfstakken. Je verzorgt trainingen zowel op locatie van de klant als op onze trainingslocatie in Someren. Langs BHV kan je jezelf breder ontwikkelen met het geven van instructie in VCA, Heftruck, advisering of controle van blusmiddelen afhankelijk van interesse. Achter OTC schuilt een jong, enthousiast, gepassioneerd team met veel kennis en aandacht voor de klant en geeft iedereen een warm welkom. Enthousiasme, betrokken, laagdrempelig, respectvol en onderscheidend zijn onze kernwaarden. Als jij jezelf hierin erkend nodigen wij jou graag uit!

Wie ben jij?

  • Je bent gastvrij, representatief en klantgericht.
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je denkt mee met de klant en kan makkelijk improviseren.
  • Je bent een kei in het enthousiasmeren van mensen en tegelijkertijd in het boeien van je cursisten.
  • Ervaring in een vergelijkbare rol is een pre, geen vereiste; door middel van opleiding en training brengen wij jou alle benodigde kennis bij. Affiniteit met veiligheid zijn als vanzelfsprekend wel een must.
  • Je bent flexibel in werkdagen en -tijden.

Wie zijn wij en wat bieden we?

OTC groep bestaat uit een klein en enthousiast team. Vanuit OTC Veiligheidscentrum B.V. adviseren wij onze klanten over Arbo veiligheid (RI&E, bedrijfsnoodplannen) en verzorgen wij code 95 nascholing en Arbo-trainingen. Vanuit OTC Rijopleidingen B.V. verzorgen wij CE en C1E rijbewijstrajecten.

Cursisten moeten kunnen leren in een veilige leeromgeving die zoveel mogelijk is afgestemd op de praktijk van de cursisten, maar ook afgestemd op de wettelijke kaders van “kennis”, “kunde” en “vaardigheden”. Veiligheid is een cultuur. Onze trainingen zijn gericht op zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Door het geleerde positief te benadrukken krijgt een cursist zelfvertrouwen waarmee deze sneller zal gaan handelen en meer eigen verantwoordelijkheid zal ontwikkelen. Hiermee maken onze cursisten uiteindelijk in de praktijk het verschil.

Een betrokken, persoonlijke benadering staat in alle gevallen voorop. We prikkelen onze deelnemers en dagen ze uit. Dit in combinatie met een praktische en concrete manier van lesgeven.

We bieden je een leuke en afwisselende baan binnen een enthousiast team van instructeurs. We kennen een informele en prettige werksfeer. Een plek waar je wordt uitgedaagd om met nieuwe initiatieven of ideeën te komen en waar je kunt terugvallen op de kennis en ervaring van collega instructeurs. Naast een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, kennen we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Enthousiast? Je kunt ons altijd even bellen voor vragen of meer informatie via 0493-782287. Je mag vragen naar Raymond Oussoren. Ben je al overtuigd? Stuur ons dan snel jouw cv met motivatie naar raymond@otc-someren.nl

Kijk voor meer informatie op www.otc-someren.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

0493 782 287
Bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur
veiligheidscentrum@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring